Εθνικά και πολιτικά θέματα τσιμουδιά – Γεώργιος Αρδαβάνης (Ph.D.)

Delivering The Highest Quality Fabrics

Οι εκλογές είναι αποφάσεις για τις ζωές μας και την πατρίδα μας. Αύριο θα ξαναβρεθούμε, μόνοι μας, μέσα στο εκλογικό παραβάν για να αποφασίσουμε για τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και το leadership της Ελλάδας. Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να ρωτήσουμε τον εαυτό μας για τα ψηφοδέλτια των τριών μεγάλων κομμάτων, δηλαδή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, και του ΠΑΣΟΚ.

  • Ως κυβερνήσεις τι έκαναν αυτά τα τρία κόμματα; Πήγαμε προς το καλύτερο ή το χειρότερο;
  • Αν αυτά τα τρία κόμματα τα έκαναν θάλασσα επανειλημμένα και μας ξεπούλησαν γιατί πρέπει να τους ξαναεμπιστευτούμε; 
  • Ως αντιπολίτευση φώναξαν για μένα; (τσιμουδιά για τις Πρέσπες)
  • Μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης έχετε να κάνετε κάτι χρήσιμο για μένα;

Σήμερα έχουν εργαλειοποιηθεί οι εκλογές με θέματα συσκευασίας ποιος θα πάει με ποιον. Αλλά κανένας δεν απαντάει σε βασικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες, καθώς επίσης το μέλλον και την ασφάλεια της πατρίδας. Δηλαδή για τα εθνικά θέματα τσιμουδιά. 

 

Ακούω πολλούς υποψήφιους βουλευτές από τα τρία μεγάλα κόμματα ότι αγωνίστηκαν με πάθος, μεράκι και όραμα κάνοντας πράξη την επιθυμία των συμπολιτών τους. Δυστυχώς μας διέψευσαν. Δυστυχώς έκαναν τα αντίθετα. Παραμένουμε καταχρεωμένοι με ένα μηδενικό παραγωγικό μοντέλο. Συνεχίζουν να κρατούν όρθιους τους πολίτες της Ελλάδας με επιδόματα δεκανίκια, μισθούς πείνας και δανεικά. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ποτέ δεν αποκαταστάθηκε η εμπιστοσύνη του πολιτικού με τον Έλληνα πολίτη, γιατί όλοι τους άλλα υποσχέθηκαν και άλλα έπραξαν. Οι πολιτικές τους δεν θωράκισαν τα σύνορα της χώρας ούτε την ευημερία των Ελλήνων. Δεν τίμησαν τις αξίες και τις αρχές της δημοκρατίας με αποτέλεσμα να έχουν καταδυναστευσει μ’ ένα εξοντωτικό παραλήρημα αντιδημοκρατικών και πραξικομματικών πράξεων τον ελεύθερο λόγο και τη δικαιοσύνη.

Οι παρεμβάσεις και οι τοποθετήσεις όλων των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τόσο στην βουλή όσο και στην κοινωνία πρεσβεύουν αντιλαϊκά νομοθετήματα για την πατρίδα και την οικονομική μας καταδυνάστευση. Αλήθεια μπορούν οι κοινοβουλευτικοί μας ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ράπερς, μοντέλα και δημοσιογράφοι να μελετήσουν νομοθετήματα, να συγκρίνουν προτάσεις, και να κάνουν διαπραγματεύσεις με δίπλωμα γυμνασίου; Προσωπικά αμφιβάλλω αν έχουν και δίπλωμα γυμνασίου οι περισσότεροι από αυτούς. Αλλά όπως γνωρίζουμε προέχει η υπακοή (YES MAN), και η προσωπική φιλοδοξία, τίποτα άλλο. Όλοι τους μαζί είναι ενωμένοι στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, τα ψέματα, την διαπλοκή και τις ψευδαισθήσεις που πουλάνε στον περήφανο λαό μας. 

 Αν αγαπάμε την χώρα μας ας βρούμε τους καλύτερους δυνατούς πολιτικούς άνδρες, γυναίκες και ηγέτες για να μας αντιπροσωπεύσουν. Χρειαζόμαστε πολιτικούς για να προσφέρουν και να υπηρετούν το δημόσιο βίο με συνέπεια και πατριωτισμό και όχι πολιτικούς YES MAN οι οποίοι βρίσκονται στην βουλή για να πουλάνε βουλευτιλίκι και να χρηματίζονται. 

 Georgios Ardavanis – 26/05/2023

Tags :
Share This :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *